MiB Fastighetsteknik AB

Vi tar hand om hela projektet där vi upprättar arbetsmiljöplan samt övertar ert byggherreansvar under arbetets gång.

Mib

Vad vi gör

Våra tjänster

Vi erbjuder totalentreprenader för alla sorters byggprojekt! Från idé till slutresultat!

Bygg

Oavsett om du planerar en omfattande renovering, en tillbyggnad eller en helt ny bostad, är vårt team av hantverkare redo att leverera kvalitet och skönhet till ditt projekt.

Läs mer

Sten & Markarbete

Från att skapa vackra stenbelagda gångar och terrasser till att bygga robusta stenmurar och skapa perfekt dränering, är vår dedikation till detaljer oöverträffad. Vi ser till att din trädgård inte bara är vacker, utan även funktionell och hållbar.

Läs mer

Poolarbete

Vår poolavdelning är din partner för att skapa en oas av avkoppling och underhållning i din egen trädgård. Med expertis inom design, konstruktion och installation av pooler, inklusive alla tillbehör och landskapsarkitektur, tar vi hand om hela processen.

Läs mer

Dränering

Vi specialiserar oss på effektiv dränering för att säkerställa optimal fuktreglering och långsiktig skydd för din fastighet. Med erfarenhet och expertis erbjuder vi skräddarsydda dräneringstjänster som håller din egendom trygg och torr.

Läs mer

Om oss

Vi är specialiserade på byggprojekt, sten- och markarbeten, poolinstallationer samt dräneringsarbeten.

Vår passion är att förvandla idéer till verklighet och skapa hållbara lösningar för era fastighetsbehov. Med årtionden av erfarenhet strävar vårt dedikerade team efter att leverera högkvalitativa tjänster som överträffar förväntningarna.

Sociala medier

Tur man har tak över huvudet 😅

Tur man har tak över huvudet 😅 ...

Nu börjar det närma sig vattenfyllning 😀

Nu börjar det närma sig vattenfyllning 😀 ...

Följ våra sociala medier:

Vi hjälper er med projektering, design och förverkligande av er utemiljö!

Kontakt